Håller ihop, faller isär - så den är

Invigde min nya jacka på en långpromenad idag, härligt :)

BaBOOM ;)

Varit på stan idag med söta Sara, hittade endel fint - bland annat en ny jacka :D Men nu längtar jag till helgen, nyår ska nämligen firas i Tärna och Hemavan ! Hoppas på massa härligt folk och bra med drag !

HEY THE SUN SHINES WHEN I SEE A SMILE ON YA FACE


Dreaming

Drömde bästa drömmen någonsin för nån natt sen. Kändes verklig och handlade om en grejj jag läänge velat ska hända. Det va nåt som faktiskt skulle kunna hända.. om man bara vågade. Aja, lycklig när jag vaknade men sen gick det ju utför då man fattade att det det inte va sant. Men fick ändå lite mer hopp om att det skulle kunna hända nu. ahah, SVAMMEL, men Aja! C YA!!!!

Juletider

Myser i min nya morgonrock, hihi. Hade en jättetrevlig julafton hemma i pengsjö med släkten. Fick en massa god mat, fina julklappar, fotade endel och lekte några skojjiga lekar. Gissa vem som inte säger aj när man går på honom? Eller han låter när det är oväder? Vet hon att får är innan de klipps? Så mycket pengar har hon när hon inte har några kvar? Gnagare med stamtavla? Det är alltså vanliga namn som är svar på frågorna, haha :P
Svar på frågorna längst upp:
STIG
OSKAR (åskar)
ULLRIKA (ull-rika)
INGA
RASMUS (ras-mus)

Ni är allt bra tokiga och gulliga ni <3


I WILL HOLD THESE MEMORIES AND I WILL NEVER DROP THEM


Söt flicka med roliga tankar

Gick ner på byn idag, mötte en liten flicka påvägen:
*Hur gammal är du?
-Jag  är 18, hur gammal är du?
*Jag är åtta, har du nån pojkvän?
-Nä, det har jag inte.
*Jaha, det brukar alla tonåringar ha!

Ettårsjubileum ;)

Äntligen är det jullov! Hoppas att det kommer bjuda på massa skojj, nån tripp till fjällen? Lite fest? Go mat? Fint väder? Hem till missarna mina? Massa familj och vänner? Ja tack! Den här dagen betyder även ett helt år på lilja! Hjälp va tiden går snabbt!


Lilla julafton :)

Nu ska middag göras, lilla julafton på scemat med min Greta ikväll <3


Calle e fan bäst

Hejdå


"Julgranen"

Har förövrigt varit en konstig dag. Varför? Ingen aning, typ.

Fisk

Läskigt hur mkt som stämmer om man kikar runt på nätet. Frågan är ju om det bara är en tillfällighet eller om det faktiskt är sant..

Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron. 

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat. 

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat… 

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.

Hurvens ggr 2

Klippt några bekanta ikväll, tydligen många som vill bli klippta såhär innan jul = glad Julia även fast det är lite drygt då jag inte har hjärta att säga nej ibland fast jag vill. Men lättförtjänta pengar får man iallfall :)
Pyntade vår alldelses egna, lite speciella julgran ikväll med Greta också, kan ni få se bild på imorrn, hihi.

HOPPAS DU ÅNGRAR DIG


En annan kväll


ROCK N' ROLL BABY


rövarbesök

Fått besök av några läskiga rövare nu, gu se mysigt ! Chips med dipp, dumle och julmust hade de med sig också.

WE ALL WANT THE SAME THING, TO HAVE WHAT I'VE ONLY BEEN DREAMING OF

fin liten låt

jajaja'

Sett typ den bästa musikalen eevveeer idag! Skitstövel så duktiga ni va! Alla som har möjlighet att se den borde det verkligen, det va så över förväntan! :D Själv ska jag då gå fler gånger, hehe.
Ska snart gå och handla mig nån middag - tror jag ska satsa stort ikväll så jag orkar göra klart allt plugg nån gång, men först kika OC som går på tv'n nu :)

EVERY TEAR IS A WATERFALL, IN THE STORMY NIGHT SHE'LL CLOSE HER EYES, AND DREAMS OF PARADISE


This happy

Justee! Fått en tidig julklapp av mor & far också, en 40 tums tv :D happyyyyy

2daaay

Ledig today ! Pga musikalen som jag ska få se imorgon, på premiären till och med. Tror att kamraterna kommer va superduktiga på spela, agera och sjunga, läängtar! Tanken idag var att jag skulle få med mig alla julklappar som jag behövde hem.. men blev mest presenter till mig själv om jag säger så. Va ju år och dar sen jag va till stan sist (hehe) så blev endeel =)

MITT VINTERLAND


Snö snö snögubbe med makaronögon !


cutcut emo cut

haha, skojja bara ! klippte morfar igår och fick mig en slant -  nu blir det nån julklapp till mig själv också verkar det som !

Längtar lite till fjällen nu




LET ALL YOUR PROBLEMS GO, AND YOU KNOW - SHAKE IT, SHAKE IT BABY !


MÅLADE EN HYLLA IKVÄLL OCKSÅ, MEN BLEV UTTRÅKAD SÅ DET SPÅRADEEEE LITE


You better watch out, you better not cry, you better not pout, i'm tellin you why

Bakade pepparkakor med grunkan i förra inlägget, såklart ! Nu - dekorations dags !

Gissa vad jag ska göra!!?!


sådärja

Hann inte plugga nå mer på matten imorse.. så får se hur provet gick. Va tvungen att klippa och klistra bilder med allis bland annat, vilket fick mig att tänka på bilden nedan.
Blir inge julbak för mig ikväll som jag skrev, men pizza och plugg nu istället. taggarrr

Julstämning

Snön är äntligen här! Så nu är det finaly julpyntat och fint här i lägenheten. Adventsstaken är framme, julgardiner uppsatta, fattas bara lite julbak. Det kanske man ska ta tag i imorgon =)

Nästan frisk nu, :D


tack å lov

"Släpp grubblerierna, det blir snart ljust i diitt hjärta igen"

lite fredagskul


Sjukling

Igår va det ända vettiga jag fick gjort att äta chirre med dirre, men det va vi värda ;)
Idag har jag inte fått så mkt mer gjort än igår. Mamma proppar i mig piller - för jag är sjuk. Grönsaker och frukt äter jag massor av också.. för tydligen ska man äta 70 % grönsaker och frukt när man är sjuk. Det verkar fungera faktiskt, igår grät jag mig till sömns pga smärta i halsen, ikväll kommer jag inte gråta kan jag säga :) Älskar mammas piller och kurer!


RSS 2.0