I'M FEELING SEXY AND FREEE


Kalla mig GULLAN! Gurra!?!?


Haha så fagra bilder jag vet ! Nä, men allvarligt vet jag inte vad jag ska skylla på :P Kul hade jag iallafall!

Såå himlarns söta ungar!!!!


:)


Spola till ca 2.20 om ni vill komma till det intressanta direkt ;)

:O

God afton Julia!

Det verkar som alla du möter vill krama dig och ge dig komplimanger. Din karisma är på topp och du kan verkligen känna att du har medvind i allt du företar dig.

Hahaha! Det här är ju baara läskigt, precis som efter modevisningen ikväll ;O ;D

Upp upp och iväääg!

Har ju bokat utlandsresa nu också! :D Det blir Turkiet, Alanya den 27 maj. Kommer bli så himla skönt! Men först bär det av till London med familjen över påsk :)

PASSION FOR FASHION

Mina fötter och min rygg is killing me om jag säger så! Livet som modell är tufft helt enkelt ;) Det har än så länge varit två galna dagar med flera visningar och genrep. Riktigt skoj har det varit trots lite stress och press. Men helt klart värt det! Åsså har man ju fått äran att bära så fina kläder, gjorda av min bästa personliga designer, Greta, hon är fan bäst! Men än är det inte försent om ni missat nyheten, sista visningen imorgonkväll klockan 19.00 på Draggen, be there! 

Nesvositeten ökar - Vad har jag gett mig in på ?!?!


Lova att ni kommer å kikar på modevisningen antingen torsdag eller fredag kväll!

God afton Julia!

Din längtan efter nya smycken, kläder, resor och romantik kommer att få ett positivt svar från universum inom kort.

WIHOOO, mina böner blir besvarade ;)



Måste till värmen nu typ, men vem följer med mig ?

Sommar - Brun - Glad - Trevlig - Grilla - Skön - Party - Bada - Umgås - Spontan - Simma - Sola - Sova - Tälta - Ro - Jobba - Cykla - Grilla - Springa - Musik - Studsmatta - Fota - Skratta - Promenera - MM
LÄNGTAR

xray

Röntgen och ultraljud av mitt överkörda knä igår gick bara bra. De konstaterade att det hade varit en inre lödning och att känselbortfallet berodde på att nån nervgren kommit i kläm typ. Inget nytt alltså. Missade sen bussen hem, men som tur va kunde mama köra hem mig. Käkade och drog sen på gymmet med Tina =) Börjar ju bli riktigt kul nu faktiskt. Idag ska jag fota huvudbonader... Greta får agera modell har jag bestämt - jag är ju modell åt henne nästa vecka så.. rättvist ska det va!

Krya på dig lillebror

Som inte är så liten längre.. :)

Hihi


jobbbbbbb

Sökt ett sommarjobb än så länge... Alldeles för lite, jag vet. Men det finns ju inga vettiga att söka verkar det som. Ifjol var det ju jordgubbarna som stod för inkomsten, men en gång och aldrig mer säger jag bara. För mycket ansvar, för lång arbetsperiod, för lite betalt och för mkt pengahantering. Det enda jag gillade var att sitta å sola och käka jordgubbarna :P Dock har pappa lovar att "anställa" mig om jag inte hittar något, då blir det röjsågen som gäller. tagga

spåkulis

" DU LER OCH DANSAR I SPÅKULAN, EN FEST ÄR PÅGÅNG OCH DET VERKAR SOM ATT DU ORDNAR DEN. aLLA SOM ÄR BJUDNA KOMMER, ALLA BARA VÄNTAR PÅ ATT NÅGOT ROLIGT SKA ANORDNAS " nåt sånt stod det i spåkulan... glömde kopiera den (A) hihi
Nu väntar årets första grillning, GOTT!!! Känner att jag går LÖS på CAPSLOCK :D hihi

Mer litt

Kulturella
Hungriga
På G
Turistiga
Nöjda
Trötta
Party
Sugna
Söta
Lekfulla
Och rätt slitna till och från ♥

Osammanhängande - jag vet

Magsmärtor. Inte kul. Gymma. Lindrar. Blir lite kul. Ska lyxa ikväll. Smoothietime. Corona imorrn. Nyktert. Sova. Sen BB.

Hairyyy

Hår verkar vara dagens tema, klippte morfar och direkt efter det for vi till stan och kollade på hårvisning på draggen. Väldigt inspirerande! Bara drygt två veckor kvar till modevisningen på draggen också.... Då jag ska gå modell, haha kan ju bli spännande!

LITAUEN



soon, I promise

Ska lägga upp litauenbilderna inom en snar framtid. Måste bara få tillgång till min egna dator först.. :) Men ni kan få se min studentklänning iaf.

Don't trust me than


Kort summering

Och ni som tror att jag var full när jag skrev förra inlägget tror fel, det är så man skriver i litauen förstår ni;) hihi .
Förövrigt har jag haft en underbart rolig resa med några av de bästa spbrudarna, dock fattades några! Vi har levt mkt billigt, tex betalat knappt 50 kr per lunch/middag, och god mat va det också. Taxi, frukost och bakismat la vi totalt ner 40 kronor för alla dar. En breezer på affär kostade 10 kr, så vi har helt klart levt i lyx!:) kommer säkert åka tillbaka nån gång, trots alla bitches och fult klädda dudes som hatade utlänningar som de så fint valde att uttrycka sig. Nä men skämt å sido fanns det massa gulliga tanter och endel annat trevligt folk, några britter bland annat:) bilder lägger jag upp när jag kommer hem, så stay tuned!

Väntar

Påväg hem nu, ligger på ett golv i Ånge och väntar på tåget som kommer om två timmar...

Tonight baby

Nu är vi entrén påväg ut på krogen! :D längre son fram!!! Ha så kul ikväll folket!!!

Snart påväg!

Haha, jah'


in my mind

Idag myser jag i min nya onepice som jag fick när jag fyllde år :) Fick endel andra användbara saker av släkten också. En HDMI-kabel, vas, shaker, pengar, presentkort, brödrost, matberedare och lite väldoftande blommor. Ska fortsätta packa lite smått nu, Lituainia imorgon juuu :O
Sugen på thaimat nu..

Tragiskt, men sant

gillar den här låten...

bara 100 dagar kvar nu

Umgicks med massa fina igår igen, den här gången hos Gile och på Corona trots att jag var riktigt förkyld. Men vad löser inte lite alvedon och vin säg? Nä men skämt åsido, tog det lugnt så nu är jag rätt fräsch igen! Lagomt i tid inför Litauen, där det förövrigt kmr spåååra!

Börjar falla på plats igen

Nk, svenska redovisningarna äntligen bortgjorda. Fick ett mvg- på affärsjuridiken, religionen äntligen inlämnad och både student och balklänning är på g. Nästa vecka blir det stojj & skojj med SPbrudarna i Litauen men först ska 100dagarsfesten och firande med släkten ske i helgen. Toppen!
puss (söta)

RSS 2.0