"Det luktar städat"






Måste bara berätta att jag har varit med om den bästa halloweenhelgen hittils. Två fina fester på två dagar. Massa fint folk och härlig stämning! Blev mkt att städa dock och idag är jag äntligen klar, men det var det värt. (tack för hjälpen flickor) Det här gör vi om nån gång!

Färgbyte på g

Färgade håret med emmpsen ikväll, :D


halloween # 2







Halloween # 1









birthdays are the bestest








Toonite baby!


Taggar kvällen med hög musik, diskning, städning och massa klädbyten :D Kommer en massa sköna bruds om några timmar, längtar!

Förlåt Michelle för att jag inte lagt ut bilderna än. Men i helgen ska jag ta mig tid, lovar !


fin dag

Den lediga dagen till ära for jag och Emmpsen och besökte vår gamla skola. Där stod klassisarna och kammade dockor som vanligt. Sen fick vi oboy. Saknar de där flickorna galet mkt alltså ♥


Skulle inte va helt fel..

...med en sån här:
Och tydligen ska jag få en mkt snart! + lite fint sällskap.


Whattt???

Varför? :O varför..!? Såg detta igårkväll när jag va med några tjejer på TC. va så konstigt att vi va tvungna att fara på Five en snabbis. (eller!?) Sen kollade jag på animalplanet och Bond, James Bond med några andra tjejer och killar :) myspysroligtrevlig kväll !


Mingelpingel

Ikväll ska jag mingla med några vänner på TC. Är ju umefashionweek tydligen så är ett litet trevligt evenemang där ikväll. Sen får jag nattligt besök av två då säkert utmattade segrande tjejer. Tror det kommer bli en toppenkväll :)

Pretty bored

Slutat för idag, härligt! Men sitter kvar på skolan och spelar wordfued. Superskojj! Har ändå inget att göra hemma i min ensamhet.. Typ :)


" Den är oförutväntad "

Jävlasatanstvhelvete! Tvn fungerar varje morgon då greta stiger upp före mig, den fungerar då hon går men då jag ska sätta mig vid den då fryser bilden. Och sen blir det svart. Börjar tro att min egna lilla tv hatar mig, inte kul.. Så ikväll blir det inget tvtittande iallafall.. :( Tur det inte är DP ;)

Tur jag har denna oförutväntade flicka som sällskap, kankse Tiniwiny kmr hit också :)


inter-nät

Internet funkar i lägenheten nu ! Tack vare våra hypersmarta grannar ! :D Vilken lättnad.


Hög på stämningen!















vänta liite

Haha! Era småfisar! Värst va ni verkar vilja se bilder, men snaaart. lovar :)

finalyy

ÄNTLIGEN!!! Har hittat min laddare till kameran! Kommer säkert bli massa fina bilder ikväll alltså ... :D thihihi

schwwwammel

Skriver.. suddar. Skriver.. suddar. Funderar, och skriver igen. Fast suddar sen än en gång. Vet inte varför jag ska dela med mig egentligen, förstår inte riktigt varför man ska göra det. Fast.. ja ni fattar. Swwwammel. haha


Deaaaanish

Inte kirrat internet i lägenheten än.. så skyndar mig väl att blogga lite nu. Men om nån har lusta att hjälpa mig att fixa det.. hör av dig!!!

Igår blev jag meddragen till gymmet. känns idag kan jag lova, men det är najjs. Känner mig så duktig så!

Ikväll är planen att jag ska bli proffs på danska, och norska för den delen. Krävs lixom för att jag ska klara provet imorrn. Önska mig lycka till !


Sara - gravid i fjärde månaden. ( lite partiiiie i fredags)


åldersnojja

Igår kom jag till insikt att jag fyller 19 år om cirka 4,5 månad. Tack vare Greta och Emellie..  Känns inte bra, faktiskt. Det har hänt en jävla massa det här året.. men det har gått alldeles för fort. Vill göra allt igen - som 18 helst. Men vad jag vet så är det tyvärr inte möjligt, synd. Känner mig typ gammal som gatan... fyy azzzzå! AJA! Glöm inte å gratta mig då iallafall!


så kul hade vi







jojo

Hade en asm kväll igår igen :) Förade med en massa fina fickor, lekte massa lekar, drevs med varandra och med mig + massa dans och stojj på corona! Bilder ska ni får sen, har inte sladden här för den är i mitt nya place! Som jag invigde med två fina brudar inatt, känns skönt att flytten äntligen är pågång. Dock var det inte lika skönt att sova mellan två madrasser... Idag har jag spenderat massa pengar också - köpte en ny jacka, gardinstänger, matta, handdukar, glas, gardiner, lampa, tröja, halsduk, ljus och en toaborste ;) typ

söt man va


kommentarer får mig att undra, fundera, minnas och bli förbannad


Det var en gång två bästa vänner som alltid, alltid var med varandra. När de två flickorna hade börjat i förskolan så kom det en tredje flicka till klassen i den lilla byaskolan. Hon fick såklart bli en i gänget efter många om och men - den omtalade trion. Tiden gick fruktansvärt snabbt men med en massa skojj och stojj. Klassfester med tryckare och bugg, pusslekar i skogen, övernattningar med mörkerlekar, jobbiga skidbackar, tältningar, dopp i sjön och i ån, ryska posten + en massa massa mer. När de skulle börja i årskurs sju gick allt utför - sakta men säkert. De hade lovat varandra evig vänskap, inbjudningar på respektive bröllop etc. En av tjejerna flyttade, men de tre sågs fortfarande i skolan varje dag i tre år. Under de tre åren på högstadiet gled de isär lite smått samtidigt som de skaffade nya vänner men ändå behöll varandra på avstånd. När examen i nian var avklarad flyttade ännu en av de tre.. hon valde inte samma skola som de andra men avståndet var ändå överkomligt om de hade försökt liite lite mer. Efter ett år på gymnasiet flyttade den tredje tjejen från den lilla byn och det långt bort. Kontakten till henne försvann snabbt. Tjejerna som var kvar inom 5 mil iallafall trodde man aldrig skulle skiljas åt.. men de svaek varandra och hittade nya vänner än en gång. Idag går de två tydligen på samma skola igen men de låtsas som de aldrig vetat ALLT om varandra. De klarar sig bra, bättre än bra säkert men det tråkiga är att allt de gjort och varit med om gått till spillo. Tänk så mkt som associeras med varandra med tanke på att de spenderat varje dag med varandra under säker 15 år. Kan verka obegripligt, alltihop. Men försök förstå.. Känns konstigt.

*uppdate. De mår så jävla bra nu att det finns inte! Aldrig mått bättre faktiskt. MEN de vill veta hur det vore om allt var annorlunda, om de aldrig glidit isär... ! så det så.

myspys


Nästan lyssnat sönder den här låten ikväll.

I won't let you go <3

WIHOOOO!!!! Äntligen! Kommer imorgon få hämta nyckeln till lägenheten som kommer bli min min min! Och sötgreta ska bo med mig där. Så äntligen är vi sambos igen, som ja har saknat den tiden alltså, ojoj.













latenight dreaming

Kikade på en lägenhet idag igen,. Känns verkligen som att den kommer bli min. Lycklig jag skulle bli då, så många problem som skulle lösas, lättnaden som skulle skapas. Vore så underbart sköönt! Längtar!


Å nu finns det goda mandariner/clementiner/satsumas att köpa igen, gödans! :D

You make it real for me


Lärt mig ett nytt trick, så här får ni lyssna på en liten fin bit =)

Cojona

Myst och umgåtts med syster yster Gertrud ikväll. Tänk så trevligt. Igår blev det rätt spontant beslutat att vi skulle på Corona med massa folk, kul å mysigt va ju det me! Men bara typ tre bilder blev det.. inte så fina heller. Tagna i baksätet påväg till Corona då vi hade oss en liten extra förfest, förfest med Rix fm! Förvånasvärt bra musik faktiskt.


Spåkulan:


Hej Julia!

Ett symbolspråk börjar ta form i ditt huvud och saker börjar falla på plats.


Symbolspråk:
Symbolspråk är en form av språk som använder symboler istället för ord. En typ av symbolspråk är liknelser, men en tydligare variant kallas en rebus.


RSS 2.0