Happy feeling ?

Tänk va små saker gör en glad. Allvarligt, riktigt små saker gör mig glad om jag tänker efter. Étt plus om de är lite överraskande också.


Can´t find entrance

Ser fram emot att se musikalen som delar av sp09, te09 och ae09 ska sätta ihop! Medans de skrev manus och planerade kulisser satt jag själv och skissade och gjorde mig en bildmapp att samla mina framtida mästerverk i. Blev för övrigt ganska upprörd då jag insåg att de slängt min gamla mapp med en massa fina grejjer i ju.. Upptäckte nämligen förra terminen att jag har en liten talang i bild. (MVG) Men allt är nu kastat, så inga bevis finns det heller förutom betyget. Aja.

Har idag även hunnit med: Körlektion (gick asbra), besök hos mormor&morfar (trevligt å se dem igen), lagat mat med mor min (tacopaj), cyklat (så svetten rann), sett på Robinson (i brist på annat att göra), ska nu vika lite tvätt och kolla runt på diverse bloggar. Så sov gott nu mina gullefjun! Speciellt du Greta ♥

Today I don´t feel like doing anything

Spåkulan:
" Vakna till en ny dag med nya möjligheter. Allt kommer att bli bra. "


pffft

Mycket som susar genom min skalle. Det mesta är avigt och ingen rätsida får jag på det heller.


Kisar genom livet

Gått runt och kisat idag eftersom glasögonen mina är trasiga. Men vad gör det när man kan skaffa nya?! Har iallafall limmat de nu - finfint. Första skoldagen har annars varit rätt vanlig, kul och underbart att se alla ansikten igen. Speciellet vissa. Men inte alla...


22 augusti



























Följde med brudarna ovan till havet där vi hade oss en galen drinkkväll. Vicci skötte grillen i regnet, vi blandade och drack diverse drinkar, badade jacuzzi och i havet, spelade spel, dansade och sjöng, fotade och träffade en hare som heter Berit.

Piggeliiini




























Efter ett dygn i Storfall är jag nu 304 bilder rikare, har en hemsk smärta i armbågen, fått mig några nya bekantskaper och va med om den grisigaste, roligaste middagen någonsin. Dansen vi hade där på kvällen skulle jag inte tacka nej till snart igen heller. Efter en liten promenad längs vägen med flickorna i varseljackor insåg vi att vägen på diagonalen var minst två Julior lång.. Snart gör vi om detta! :D

Storfall

Idag ska jag och några snygga flickor dra till Storfall. Typ i nordmaling? Förväntningarna är låga - men då blir man ofta glatt överraskad istället vilket är najs. see u sooon!

The creepy dark woods

For ut och sprang ikväll igen, men den här gången började det mörkna på hemvägen och blev rätt så paranoid... Trodde hela tiden det skulle komma nån ur skogen. Iiiih. Så sprang väldigt fort utför sista backen påväg hem kan jag lova! Tordes inte ha lurarna på mig heller, då skulle jag ju inte höra om det kom nån.. :P :]


Rhubarb juice









 

Har gjort rabarbersaft idag. Förbereder mig nämligen på att flytta hemmifrån, men inte riktigt klart när jag flyttar.. :D Hoppas det blir mycket soon, längtar härifrån som aldrig förr.

Fru kantarell










Damn girlfriend!

Film kakor glass cykla hoppande fotande mackor skratt musik hårvofflande sova - några ord som beskriver senaste dygnet med Greta =)










Barnkalas





For och träffade släkten i söndags i samband med ett dubbelt barnkalas då de söta ungarna Adam och Emil firades med paket och tårta =)

this glue is not working

Hur svårt ska det vara att kunna sätta på en så kallad "ScratchStopper" på en telefon!? Tydligen väldigt svårt, okej, jag fick på den men det blev inte bra. Tur det följde med 3 stycken så jag kanske fixar det på tredje försöket..

Men glad att jag fick se en snigel ute idag iallfall. hehe.


Takket

Tog mig en tur med några kära vänner till taket igår, fast det va flyttat till Olearys. Men det gjorde då ingenting, det var bara mysigt. Något som inte är så mysigt är känslan i kroppen idag, magen beter sig konstigt och känner bara att jag har massor av saker att ta tag i. Det får jag göra imorgon helt enkelt, nu ska jag må bra i en renbäddad säng med lite gott och nån bra film. Btw - en renbäddad säng måste ju va bland det härligaste !


nattinatti

Sängen är bäddad, tänderna är borstade, kropp å hår är nyduschade, nu måste jag bara bli lite trött. Ska upp sju imorrn eftersom det är jobb igen som står på schemat.. vill inte. Men lite OC kanske funkar som en sängfösare, värt ett försök iallafall.



ännu en bild från igår :)

All black

Sitter och käkar rester av min underbart goda kycklingpaj och tänker på gårdagens händelser. Lite bilder att kika på får ni här:





















haha - den bjuder jag på ! De bästa iallafall <3






Står jag här med tomma händer

Har fått mig en ny favoritlåt - Vart jag mig i världen vänder med Den svenska björnstammen

Vecka 31 (?) (Vild gissning ;P)

Trodde i måndags att jag skulle få en vecka då jag kunde göra mest ingenting. Men så bidde det inte. Sålde mina sista jordgubbar någonsin hoppas jag. En gång men aldrig mer lixom.. (!) hehe. Den kvällen körde jag och Greta till Pengsjöbadet och tog oss ett kvällsdopp. Underbart varmt va det, ofattbart typ. Tisdag vaknade vi av en telefon som ringde - vi blev iochmed det samtalet medbjudna till Ava camping. Dit for vi efter en timma - badade, solade och åt go'mat va vad vi sysslade med där. Sen vart det bad i Mjösjön, 23º varmt va det där, så vi fick lov att bada två gånger (A) Man måste ju passa på ! Onsdag blev det sctan och ytter Kolksele. Trevliga ställen det me ! Hos Sara blev det sola hela torsdagen + bad, nice kan jag lova.

Åsså idag då. Va till stan idag me, framförallt för att va lite stöd åt min modiga bästavän. Greta. Hon gjorde sin första tattoo, nice blev det, verkligen!

Och imorrn vankas det 88års kalas + och en kväll på 5ive :D NAAAJS
 



Jag & min modiga vän

RSS 2.0