Skogen e fin den me


baratubaratubaarubepbepbephurryboooiitswaitingthereforyou

Hemma i pengsjö nu efter många om och men? Övningskörde iallafall med far min inne i stan idag. Mycket lyckat faktiskt. Handlade liite bilgrejjer och en morsdagspresent. Sen var det race hem mot vännäs för att hinna till enda lektionen idag... dock blev jag 20 minuter sen ändåå. Handlingen till tjejmiddan var helt i onödan, så får väl sälja grejjerna till mor och far annars går de till spillo efterson jag åker till TURKIIET på söndag!!! :D Middan blev iallafall inställd pga bland annat sjukdom, men inget å göra åt saken. Nån får styra upp nåt i juni istället :) Får en limepaj för mig själv nu iallfall, som jag bakade igårkväll, eller så bjuds den på imorgon. Får se hur sugen jag är ikväll helt enkelt! blablabla kan vl sammanfatta detta inlägg, men who cares.. hade nada to do nu så det spann bara på här på tangentbordet.. :P hihi byeeeeeeeeeeee
Lyssnar på den här sköna biten nuu

Fint va?

Flätade allizballiz


No way to handle things


Kulturare som man är ;)

Verkar bli en spontanare nu efter ett tag med plugg å go'mat in till stan iallafall! :) Hoppas på kul stämning, bra väder och en trevlig kväll!


Delar av veckan i bilder :)


En dag med Sara!


Avbildad

Konstnär: Emma Åhl


STUDENTEN :D


Typiskt

Tog mig hem till Pengsjö idag. När jag äntligen satt mig ner för att plugga seriöst för första gången på snart nästan två veckor så blir det strömavbrott! Tur nog så har jag ju en bok till hands och såklart en bärbar dator tänker jag. Tills en minut senare då varningsfönstret poppar upp: " 7% batteri kvar, 11 minuter" ÅÅÅÅÅHHHHHHH


På gatan tema


Gullegrisar!

Sara å Greta blev lite galna på Åhléns igår. Men det va rätt charmigt ;)


bitterjävlafitta

Don´t worry. Bara förvirrad över saker å ting för tillfället. Tar tag i plugget för att få mig själv på andra tankar nu..

gamlingar ♥

"Han som skrev bibeln måste haft en väldigt livlig fantsi!" Jag skrattar och morfar skrattar han med, men fortsätter att spekulera och övertyga mig.
Gamla tanter å gubbar är så söta, roliga och underhållande. Å inte för att tala om alla gamla historier om hur busiga de var som barn, då de flyttade utan att ha nån stans att bo eller då de pallade äpplen hos grannen. Helt underbara♥

På återseende

Gårdagen va ju rätt wonderful! Först uppskattat idellellt arbete på bönhuset. Sen möte med en vän som jag inte träffat på snart tre år... :O Galet längesen. Ett roligt återseende med massa snack om gamla minnen, dock känns det ju att man har förändrats sen dess. Men det gjorde då ingenting, i sommar ska vi ses igen - å då blir det andra bullar ;)

YOU LOVE THE PEOPLE THAT LOVE YOU

En rätt fullspäckad helg väntar mig, men helldre det än ingenting å göra. Ikväll ska det mysas och gottas med några fina. Imorgon ska jag servera vårsoppa i hembyn;) Kvällen kommer spenderas med vänner jag inte träffat på flera år... äntligen sger jag bara! Söndag så blir det pluggisdag... ser jag tyvärr inte fram emot.
But deep down you wanna curse them all.Fuck off asshole jerk off dirt ball.

Happy as the sun ?????

Åsså va det valborg igen. Nu är våren här igen!? Jättemysig kväll till en början med skönt och trevligt folk, grillat till middag, en uppskattad efterrätt och både spel inne och ute, som spårade dock. Inget fair play iallafall. haha. Ett mindre bra avslut, men allt det roliga väger upp! Tur det va!

Vet inte vad jag ska skriva här

Uppe med tuppen idag, 8.30 faktiskt. Gu se schöönt!

 


RSS 2.0