funfunfun

















Heartbroken

"Spåkulan är just nu nere för underhåll men är tillbaka inom kort."

upsidedown

 
Måste bara berätta om när vi va på halkbanan, vi fick sätta oss i en bil som handledaren skulle tippa upp och ner :O Trodde inte det skulle va så läskigt egentligen.. men helt utan vidare när han pladdrar vickar bilen över åt höger! Tror jag råkade ge ifrån mig nått litet ljud där. Men det va fan läskigt. Sen fick vi hänga åt andra hållet och tillslut upp och ner. Gjorde ont lite här och var men mest i huvet. Sprängade känsla och ögonen kunde typ inte fokusera längre. Han berättade även att man överlever tydligen bara i fem minuter hängades upp och ner.. Då svartnar det för ögonen...!  Tror ni vi fick nån panik?! Men tydligen hängde vi i ca 50 sek.. kändes som en evighet. ojoj vilket svammel. men aja, frivilligt att läsa iallafall!


Haalt

Halkbanan är äntligen avklarad. Igår halkades det omkring en hel del och bra gick det ju också. Är ganska kul att lura folk att man inte klarade det dock, hihi. Bewisigt! Nåt annat som är vääldigt bewsigt är Emmpsen! Galet vad man börjar skatta när hon sätter igång!


thjoliholi

Varit och är på en liten pluggdate för tillfället. Har åstakommit en hel del faktiskt - men är långt ifrån klar tyvärr. Annars har jag idag haft körlektion som gick asm! Blött näsblod igen vilket inte var lika asm! Fick mig en bit morotskaka av miss Sara på matten som va delicious! Sen har jag väl inte gjort så mkt mer kul, svammel! Men aja!

Dagensis Spåkulisss:

Åskan är ett skådespel som du kan njuta av framför fönstret istället för att bli uppskrämd. Dela upplevelsen med någon du tycker om.

Nosebleeder number one

Blöder näsblod då och då sedan igår. Fyy så äckligt, fy så jobbigt. Har dessutom ingen röst och mina glasögon hade jag sönder imorse igen. Men blir lite glad igen då man ser det fina vädret, eller tänker på bion jag såg igår - Friends with benefits, se den! :)  
Pluggistime är på g nu, lycka till, till mig !

harkel, harkel

Tappat rösten igen
:(
:(
:(
:(
;(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(
:(

thihi

Tjoflöjt - blockflöjt

aina = aida



















miss juliet

Det går att läsa av mig ganska så bra verkar det som. Jag är ärlig, positiv och gör mitt bästa för att behaga allt och alla så gott det går. Den värsta känslan är när någon blir blir besviken på mig, ingen underdrift alls. Älskar mina katter, mina två bästa vänner och alla nya och gamla vänner också + min lite udda familj. Största längtan  just nu är när jag får flytta hemifrån igen. Längtar så sjukt insane freeeking much att det knappt går att förstå men det kan inte vara länge kvar nu. Känner mig inte som alla andra - men det känns bra, faktiskt. För ni litar på mig, det diggar jag och det vet ni.


Nostalgitripp i det förflutna

Fortsätter med nostalgin ikväll med. Känns som en bra sysselsättning å kolla på Emil i lönneberga, Adam & Eva, Mumintrollen osv.osv. en sån här kväll då man ändå bara har ont i magen. Igår va nämligen Greta på besök, då dammade vi av vhsén och kollade Eldorado och Mulan ♥ Sjukt mysig och rolig kväll jag hade igår alltså. Det trodde jag inte när jag vaknade.



Här har vi henne, min käraste brud !

always on the lookout


Gold turns to silver in my hands so I'm glazing at the sky
I really hope my new star doesn't turn to dust
You think I'm playing with you but I'm just afraid to lose
I'm trying hard to find my way to keep you

When I get it all, I, I reach for more
But I can't find entrance, where is the entry?
Can't find entrance, where is the entry?
So where is the entry?


the weekend

Dags att uppdatera lite nu känner jag. For i helgen till Five (som vanligt känns det som, nämen. haha) men till vår förvåning gick inte den perfekta bussen längre då man kommer in till umeå precis när det öppnar typ. Så vi fick döda lite tid i en park på stan... Men gjorde väl ingenting då man hade underbart sällskap.
Lördag va det kalas för lillebror, som tydligen redan har blivit 15 år :O Och efter kalaset blev det ännu en prövning för att se om man hade några frisörskillz kvar - och jodå, de dög fortfarande.

laugh out loud

Va ju ganska så väldigt roligt på Lobbyn igårkväll! Skrattade som en tok, lyssnade på rolig och bra musik, spelade kort, kollade shack och träffade massa mysigt folk. Välspenderad kväll!
Ikväll ska jag söka stipendier.. så önska mig lycka till.

ojoj

En händelse från det förgångna vill inte lämna dig i fred. Sök hjälp.

Feeling pretty great


Mätt och belåten nu efter att ha käkat godaste tomatsoppan ever, tur man är bra på laga mat ! haha. Nämen mådde inte så bra tidigare idag, så åkte hem typ direkt jag kom till skolan. Men tydligen missade jag inte så mkt - vilket är najjs. Ska fortsätta kika på tv och kanske, kanske plugga lite körkortsteori.. Sen ska jag sova tills idol börjar har jag tänkt.  C U !


ggr

Ritat en gubbe x 2
Käkat biff till lunch x 3
Fotat en liljal x 15
Räknat mattetal x 12 (ca)
Burit matkasse x 2
Lagat chicken enhiladas x 7
MM
hehe


TADA!
















soon enough

Snart kommer det ett trevlig inlägg. jag lovar ;)

Raining ALL over

Shit va det regnar. Gillar egentligen regn, men då ska det vara i rätt mängd och vid rätt tillfälle. Just nu är det lite för mkt, för vår väg håller nämligen på att rinna bort typ.. :O Så kommer nog måsta ta stövlar imorgon ;)

mhm

Berätta allt eller ingenting, vad är det värsta som kan hända? Bättre att va ärlig, blir bara besviken annars förstår du väl.


wasn´t born wild

Sitter och pluggar lite matte c. Men det är inte så lätt att koncentera sig, tänker mest på saker som hänt, saker som kommer hända - längtar väl från matteboken antar jag.
Insåg iallfall tidigare idag att det är höst nu. Sprang längs vägen och kände doften, ni vet, den där doften som luktar höst. Ganska najs även fast jag längtar till sommaren redan. Så tog mig en extra sväng i skogen när jag nästan var hemma igen för att se ännu lite mer höst. Och en massa svampar.





Å nu är det snart dags för Idol 2011! Hoppas man får sig ett gott skratt! Det sägs ju att skadeglädjen är den sanna glädjen så.. (?) =D

ζ


Hoppa in i bilen!

Fick mig förövrigt en bamsekram av miss Greta när vi sågs i fredags då det va kalas och utgång till Corona på g. Den kramen va efterlängtad (A)
Corona va ju rätt så nice, inte för att jag såg några stora ombyggnationer eller äns märkte när Rebecca å Fiona började spela men hade skitkul ändå kan jag lova. Efter en natt i stan fick jag med mig besök hem som gjorde den godaste gurk och äpple salladen någonsin, men hela grejjen är ju salladskryddan egentligen. Mitt hår blev även färgat och såg filmen Hur många lingon finns det i välden? Rolig film faktiskt =)


irri

Hur kommer det sig egentligen att vad en "vuxen" person säger väger tyngre än om jag säger i princip samma sak eller nåt som stämmer mycket bättre ? /irri julia



RSS 2.0