to real

 

Användbart?!?!

Smileys till facebook O:)


Tidig morgon, jomenvisst!

Tror minsann att sommaren är här nu. Mycket efterlängtat. Det enda som saknas nu är ett körkort och ett projekt att syssla med om dagarna. Men sommarens mantra får bli att ta det lugnt medans jag kan. Fast jag tror att jag har tagit det på lite för stort allvar på senaste.. jag  kunde nämligen inte sova alls inatt. Vaknade varje timma med känslan av uttråkan till max. Kan jag ha sovit för mkt?!? Jag klev iallafall upp klockan fem och kikade om tvättstugan va ledig, och det va den! Lycka!  Hunnit börja på den tredje maskinen nu och även haft körlektion. Produktiv dag idag känner jag. Inte så intressant kanske, but I don't care! Men nästa inlägg kan ni nog ha nytta av tror jag, så håll utkik ;)

STUDENTEN


Prooom


 

Alanya 2012 <3




Saknar allt som har med den här resan att göra. Personerna vi träffade, landet vi var i, maten vi åt, solen som sken, ställena vi hängde på, stranden vi solade på, hotellet vi  bodde på, nudlarna vi kokade, brodern vi fick, uderhållningen vi stod för, den mysiga fillmkvllen, sista äggfrukosten, prutandet på stan, de dagliga pommesen, de höga vågorna, dansandet och skrikandet på kvällarna, gratis taxifärder, beachpartyt, danstävlingen, free shots, nattdoppen i havet, vissladet på gatorna, den danska låten, restaurangpersonalerna, popcornen, stenplockandet, den ständigt härliga stämningen och mycket, mycket mer! ♥

DaddyCool

Igår fyllde min kära far 53 år. Bakade en brownietårta med hallonmousse och grädde och gjorde flygande Jakob till middag :)

RSS 2.0