spontantur

Gårdagen va rätt tråkig fram tills att klockan slog 22.00. Då kom jag och Isabell på att  jag skulle ta cykeln till vännäs, så det gjorde jag och hon mötte mig såklart. Jag utelämnade dock att det skulle vara nästan bara uppförsbacke för henne, hihi, pengsjölian ni vet ;P Hon hade nog aldrig mött mig om jag sagt det, men såg en älg och ett rådjur på den 1 timma långa cykelturen iallafall.
Hos Bell såg vi en skräckis - Stay Alive, åt popcorn, letade en nyckel och kollade fula dudes på facebook ;D

I eftermiddag ska jag på morsdagsmiddag hos mormor och morfar, myysigt :)

Lilla Inga








hänger

Har äntligen hittat min kära solblekta hängmatta. Låg i en graderob låångt in i ladugården. Så nu är den upphängd mellan två björkar och här ligger jag :) myysigt under en filt och med lilla Inga i en bur två meter bort. Inga är en liiten kanin som jag lånat över sommaren, nio veckor är hon nu.

Gårdagen bjöd på en rätt rolig kväll, även fast fredagskvällarna aldrig blir som man trott eller förväntat sig. Tog tillochmed vännäsbussen hem oväntat nog, sötpappa kom och hämta mig ♥


tydligen...

... 11 dagar kvar i skolan nu. Skapar glädje och ångest - visst det är bara 11 dagar kvar i skolan vilket är väldigt skönt. Men å andra sidan har jag 11 skoldagar på mig att göra en geografisk fördjupning, 3 svenskaprov, läsa en engelsk bok (?), prov i kultur som dessutom tydligen kommer basera hela mitt betyg i den kursen :S och säkert flera andra uppgifter som jag glömt...

Men det ska nog ordna sig. Jag ska till Turkiet om drygt 2 veckor och i sommar har jag ju jobb ! :D Härligt !

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH

OMG ! Jag kan inte fatta samtalet jag just fick ! Jag har fått sommarjobb ! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ! Du ska få en fetjävlakram av mig imorrn Emma ! Pusspårej !



Allt tackvare denna tjej ! ;D

2day

Sitter och är duktig (tack vare Greta) på biblioteket och gör läxor. Har nämligen äntligen (vilket fint litet rim det blev där förresten) gjort klart min engelska arumentation. Check! Ska snart fortsätta med lite kultur... ser inte fram emot det dock.. men det ska nog gå bra ;D

Imorse förresten hade jag och Emma sovmorgon, men olyckligt nog hade jag kollat fel på busstabellen. Vem kollar egentligen de där små siffrorna?! Inte då jag.. hehe. Nämen vi fick traska till busstationen och ta en buss lite senare. Så vi kom försent ja, men vi hann göra muntliga np i eng ändå, gick rätt bra också tror jag :D



Här har vi en liten (stor) hund, sööt va ;D

rhuuubarb











Godaste rabarber och jordgubbspajen jag ätit på länge :D Jag hittade receptet, men Greta gjorde den.

Emma var på besök igår också. Jag assisterade henne när hon färgade håret nämligen. Schnygggt blev det! Så håll utkik efter Emmpsen!!! ;D

man måste informera grannarna






20, 21 maj

Helgen har bjudit på en massa skojjigt kan jag berätta. På Fredag kikade jag och emma runt ett tag på stan och efter det blev jag serverad köttfärssås av henne och Gretchen. Smarrigt värre, och vilken service. Senare på kvällen kom en bladad skara människor på förferre hos oss innan vi skulle på 5IVE. Där hade vi riktigt kul, fast känndes mest som man sprang och letade varandra.



















Dan därpå städade vi på morgonen och tog sen en promenad i det sköna vädret till ICA för att inhandla lite frukost. När vi käkat drog vi ner på stan igen där vi fick se dans, musik och masssa folk. Vi hittade den vilsna lilla Isabell också. Hon blev minst sagt mycket glad att se oss. De tog sen bussen till vännäs. Men jag fick snart se dem igen, då de tog bussen tillbaka för en ny förfest hos moi & Greta.



















Nere på stan fick vi äntligen se Roger (en fågel, han bodde på landet, och Roger hette han) Pontare! Som vi hade längtat! (Iallafall Gustaf) När de flesta sen tagit bussen hem till Vännäs fick jag besök av Ellen, och fick mig en trevlig liten pratstund.

Grymt härliga kvällar och dagar ♥ Och TUR att jorden inte gick under.

Parla inglese?


































































Standardfraserna under resan var:

Parla inglese?

Scusi !

Prego !

rom, italien

Okej, ikväll klockan 20.00 avgår bussen till stockholm. Där ska vi ta flyg till Rom. Har ganska mycket panik just nu eftersom jag knappt börjat packa. Och hur stor väska ska man ha som handbagage? Behöver man nåt fika till bussen, fast vi bara åker under natten? Tänk om jag glömmer nåt? och guu va jag kommer sakna vissa här hemma, speciellt dig Greta ♥ Men å andra sidan kommer vi ju ha jättekul i Rom ändå, och bilder i massor kommer ni nog att få :) Vissa har säkert tur och får sig en souvernir eller två också.


hundbesök















Fick sällskap när jag skulle ut och gå idag. Den här söta vovven var på våran väg, så han/hon följde med mig tills vi gick förbi hennes(säger vi nu) hem. Då sa jag till hon å stanna, och det gjorde hon sötnosen.
Kvinnan som äger hunden släpper bara ut henne när hon ska "motioneras", så hon hälsar på lite då och då.

uschabuscha...

...va dålig jag har blivit på uppdatera. Men det gör väl ingenting egentligen.

Igår drog jag på 5ive för första gången, hade en sjukt rolig kväll. Började tillsammans med Dennis att se på när Emma och Tina spelade match. Bra spelat flickor ! Sen drog vi hem till mitt och Gretas place där blandat folk sammanstrålade. En riktigt lyckad mix måste jag påstå. Trots lite problem med ej uppdaterade leg och några  oönskade samtal blev kvällen underbart lyckad. Träffade gamla vänner, nya vänner och spenderade mycket tid på dansgolvet :D

Dock tog jag inga bilder... veet, skittråkigt. Men det glömde jag liksom bort. Men ni ska få en en bild på den fina lappen vi satte upp på dörren för att varna grannarna nån annan dag. Till er som va där: nu är det fatiskt ett svar på lappen av en granne också XD haha ("VAAAA!!!???")


Valborg

I lördags va det valborg, då umgicks jag med massa trevliga typer. Tog endel bilder gjorde jag som vanligt också.














RSS 2.0