"Dra ballen i gruset" - sa en bra person för nån da' sen

Paniken steg ganska rejält nyss då knappen på Iphonen slutade fungera. Efter att ha våldtryckt i nån minut "råkade" jag tappa den i golvet och sen fungerade knappen igen! Lycklig! hehe. Nu ska det sovas, och imorrn ska jag bli klar med den tredje repfasen på körteorin. Därmed basta! Nattinatti gullegommor å gobbar

spåkulan när den är som allra bäst

Hej Julia!

Värna om den vän som du redan har. Er kärlek kommer att växa sig starkare trots alla missförstånd.

Det är väntan som fördärvar och förstör

 

mhm

Hittade den här bilden på en väldans bra blogg som en väldans bra tjej tipsade om

Pippibiird

Igår va jag bjuden på grillning, vart en underbart rolig kväll med skönt folk. Och kan såhär i efterhand tipsa om att en resa till IKEA faktiskt funkar bra som återställare. Trots att jag vaknade tio minuter i åtta imorse och jag blev hämtad tio minuter senare... :P Men en flaska saft och en tupplur över högakustenbron senare mådde jag rätt bra. På IKEA hade jag inte tnkt spendera någonting i princip.. men på nått sätt så handlar man bara för att det är billigt typ. Ibland fick vi ställa oss frågan: Vad tänkte jag/du/vi nu? Detta behöver jag inte! Och kommer aldrig behöva! Men kom hem med lite fina användbara saker i slutändan iallfall.

Blomma där i gräset

Som ni kanske har förstått så är jag husvakt åt ett antal hus fram till idag. Men olyckligt nog hade min cykel fått punka i söndags då jag första dan skulle ta mig iväg för att få nycklar osv.. Men tur man har en snäll moster som lät mig låna hennes cykel. Har idag lyckats ta mig upp för Pengsjölian och ner för Lybäcksbacken på cykeln för att kolla till lillebror hemma. Han mådde bara bra. Vi har nu hjälpts åt att göra tacos, mumma! Plockat en hel del jordgubbar här också, men bara en rad, orkade inge mer.. men blev äändå en hel bunke! Snart ska jag ta mig tillbaka til Vännäs, men i omvänd ordning uppför/nedför backarna den här gången. Step & Larsson ska då matas för sista gången av mig den här sommarn:) Ikväll ska det städas i lägenheten, för den som vill hjälpa till finns det jordgubbspaj som belöning;)
 

can se all the stars all the way from here

 

Lite trästock :)

 

Idag kom jag mig hem från en underbar helg i Skellefteå. Fick ett rätt härligt välkomnande hem också, bjuden på god middag hos moster + egenplockade jordgubbar, smaskens! Veckan som kommer är jag hundvakt, blomvakt och brevvakt. (i brist på annat att göra?) Jaja, nån dag framöver lägger jag upp nån bild från helgen som varit. Här nedan ser ni Larsson, en av hundarna jag ska vakta:)


Hahahahaha!

0240_dadf

Du får vara hur du vill, jag kommer vara mig själv

Om två ynka dagar bär det av mot Skellefteå och Trästocksfestivalen. Så pappa har nu lärt mig hur man använder sig av spritköket, igår provade jag att sätta upp tltet också i brist på anant å göra. När det ändå var uppe så bäddade jag iordning där och sov där inatt. Dock hörde jag några läskiga ljud.. och vaknade av en mardröm. Drömde att jag satt i tältet med datorn. Utanför tältet så var det någon som pratade, han pratade om hemligheter som handlade om sig själv. Dock minns jag inte nån hemlighet... Men iallafall så dör min dator då och gör ifrån sig nåt trumpetande ljud typ. Personen utanför tystnar och helt plötsligt kramar han om mig utifrån tältet jättehårt! Paniken ökade och sen vaknade jag... klockan var då halv åtta på morgonen och hett som attan var det i tältet. Jag gick då in och la mig i sängen. hihi. Idag har jag packat ihop tältet och otroligt nog fick jag ner det i väskan som det ska va i, lucky me! 

cuute

0846_559e
1427_7cf4_500
1332_d151
6115_8789
2456_441e
1516_d3d4
3590_73bf
5749_093d
7627_bdb0_500
5185_c52c
2809_ff9d
7304_0476
 

Dagens i-landsproblem

När jag är i pengsjö vill jag vara i vännäs, när jag är i vännäs vill jag vara i pengsjö. typ. Oavsätt vad jag vill imorgon så blir det vännäs efter en tidig körlektion med Ingemar(?) sen gymmet med Tinis och tillsist lite planering med några andra flickor. Kommer nog bli bra det. Tänk när jag kar körkortet.. då slipper jag planera när och hur jag ska ta mig överallt. Tänk vilken frihet. Längtar obeskrivligt mycket nu.

miss u

Varje gång en av de andra kissarna kommer gåendes inbillar jag mig att det är du. Saknar dig gråis <3

Snart så

Nu ska den bara torka, sen fotas så får ni se mitt lilla projekt :)

Vännäsdagarna 2012

Årets vännäsdagar är slut än en gång. Blev väl inte riktigt som väntat någonting, men det blir det ju sällan.
Fredag blev det en mysig middag med en gammal vän och hennes vän bland annat. Mer uppskattat än ni kan tro, från min sida alltså. Sen drog vi vidare på nya äventyr, mot fler vänner både hos Tina, Pernilla och på hotellet. Efter massa tjo och tjim, lite dans, en hel del kramar och glada återseenden och promenad upp på lägret blev det äntligen dags å sova. 

Dan därpå, lördag var jag uppe vid tio och drog mig mot Robertsfors, Gumboda för att dansa lite till. Dock i andra former :P Efter en heldag där med moster och några andra vänner och bekanta vart det mysmiddag återigen.
Den här gången med Stina och Sara. Det spelades spel och skrattades en heldel. När vi tillslut drog oss iväg efter många om och men gick vi åt både ena och andra hållet och sen tillbaka hem till mig pga rätt rimliga skäl. Blev några spurter för en av oss då vi åter gick ut på färd igen, de andra två tog sig genom djungeln för att ta sig dit dem skulle. Tillslut hittade vi till hotellet där vi stannade. Dans å trevliga möten både med nya och gamla ansikten även den här kvällen, sen en visit på tivolit där många glada vänner körde radoibilarna, haha. Sen en liten pizza och en god natts sömn. 

working project

Har senaste dagarna tagit på mig ett nytt projekt.. Men tänker inte avslöja något föräns jag är klar, och ifall det blir bra. hehe. Risken finns att det blir skitfult, men det får vi hoppas att det inte blir! Nu blev ni nyfikna va!? 

Sarah fell in love

Några veckor sedan den här bilden togs, men tycker den va rätt söt.

Tårkanalerna rinner över om & om igen

Idag har jag förlorat en kär vän.. min lilla gosekisse Gråis. Låter kanske töntigt, men jag kommer sakna honom så grymt mycket. Tanken på att jag aldrig mer kommer få hålla honom som en bebis, gosa med han, leka med han, höra hans rop eller se honom ligga på köksbordet igen gör ont. Kommer sakna hur han alltid tittade på mig, hoppade upp i famnen i soffan, busade i trädgården eller som senast idag låg och solade med mig på gräsmattan och försökte få min uppmärksamhet och bara väntade på att få bli gosad med. Men idag fick han en tid hos veterinären. Han har på senaste hostat mycket och blivit mager, så mamma tog han dit. Mamma ringde och berättade att de ville ge han en spruta för att låta han somna in., Tumör och knölig lever, levervärden över skalan(vad nu det betyder), dåliga hjärtklaffar, en svullen njure, uppsvälld mage och svårt att andas. Att jag inte förstått att han mått så dåligt gör ondare i mig än vad man kan tro. Men han mår bättre där han är nu - i katthimlen, som jag och lillebror sa då vi var små. God natt Gråis ♥
 
 

Att blogga

Att blogga ser jag på som ett roligt sätt att själv kunna minnas saker man har varit med om, både roliga och mindre roliga saker genom att se tillbaka i arkivet. Som en dagbok, fast inte lika personlig. Dock känns det rätt meningslöst att skriva när man faktiskt inte gjort något intressant även om man kanske vill komma ihåg det man gjort. Kanske för att det är intressant för mig & för personer som varit inblandade. Men andra kan ju finna det intressant också om man har tur. Då beror det ju förstås på vad som är intressant.. antagligen tycker inte nån annan än mig att en viss låt äger! Eller att det tydligen finns typ 30 smileysar till facebook :O Men i slutändan är det ju min åsikt som räknas då det gäller min blogg, antagligen. Personligen älskar jag det faktum att andra bloggar, oavsett vad det handlar om då det gäller bloggar som personer jag känner skriver. Dock har bloggandet både för egen räkning och för vännernas sinat nu när sommaren startat(?) kanske för att man är upptagen på annat håll, för att man inte ids eller för att man tror att andra finner ämnet ointressant.
Att inte ha nån bild som passar inlägget kan också hålla mig tillbaka iallfall.. Ojoj vika I-landsproblem

RSS 2.0