M-ums!


joo


lägesrapport

Önskar att jag hade något mer intressant att berätta om än att jag faktiskt lyckades städa rummet ordentligt för en gångs skull, men mkt intressantare än så verkar det inte bli idag. Fast innan kvällen är slut kanske jag slänger in nån bild på efterrätten som jag kommer bjuda på, på valborg :) sneakpeak för er som kommer imorrn alltså


sol, sol, sommar å sol

Steg upp tio idag med hoppet att jag skulle ha lust att plugga.. Men istället har jag solat på altanen och kommit fram till att jag behöver städa rummet. Så det blir dagens projekt istället, men ikväll i mitt nystädade rum blir det pluggcafé tror jag bestämt.

I EN VÄRLD AV LUFT

Carolina Wallin Pérez – Sanningen

31 days of fun !!!

Förutom att jag nu har 31 dagar på mig att avsluta och påbörja 5 fördjupningar, göra 2 prov och plugga körkort, så ska även skor till studenten, klänning till studentkvällen och lite sommarkläder till resan fixas. Men somsagt så är det också 31 dagar kvar tills jag drar till Turkiet och latar mig ! Shiiiet så skönt det ska bli, du anar inte !

Söndags Smaskens

Jo, jag vet att det inte är söndag idag. Men jag kikade på lite bilder jag tog förra veckan och påmindes om hur gott detta smakade.. Nu är jag förkyld och ingenting smakar någonting för tillfället. Väldigt drygt eftersom att hungern finns kvar... om ändå den försvann tillsammans med smaklökarna. Men sånt är inte fallet, tyvärr.

Snorig.se

Dicker te, soppa och litervis med vatten varvat med en hel del snytande och toabesök pga all dryck.. men det ska tydligen funka enligt min kära mor.. upp till bevis.

schwettit

Trodde att jag hade blivit lite friskare trots att hostan är kvar.. men där trodde jag fel! Är nämligen svettig och nästan anfådd nu efter en svängom med dammsugaren genom lägenheten. Gymmet får helt enkelt vänta några dagar till. Nu ska jag skriva på projektrapporten har jag bestämt. Minst 500 ord innan läggdags, på bloggen = får se till att klara det. hihi

Spbrudsen <3

Mysigaste kvällen på länge med de bästa brudarna. Äntligen kunde alla vara med, typ första gången..? Så dags efter tre år, som vi glatt konstaterade;) käkade raklette och god efterrätt. Kikade på Litauenfilm made by Tina, blev lite sentimental efter många skratt och nån tår. Men en liknande resa ska göras om, å då ska banne mig alla me! Bara 50 dagar kvar till vardags med varandra nu, måste tas tillvara på.


update

Ännu en rolig kväll igår med fint folk :) Vet inte om jag blev så impad av ola-conny o morgan direkt.. gick runt å drack öl och peta näsan va ungefär vad dem sysslade med.
Ikväll är det tjejmiddag med spbrudsen, aldeles för länge sen sist. Men nu är dagen äntligen här! Jag står för efterrätten den här gången. Inte lika fancy som tårtan nedan som jag å greta gjorde i måndags, men nånting gott blir det iallafall ! :)

Lever farligt ;)


Framtid för fisken född 27 februari 1993

På religionslektionen idag fick jag veta av en asterolog att jag tydligen är mycket lättpåverkad av alkohol och droger för tillfället. Jag faller lätt för grupptrycket just nu och kommer tydligen att studera en låång tid framöver. Vet inte om jag gillade något av det hon sa.. men kanske borde plugga vidare ändå?

I CAN BE YOUR BUZZ LIGHTYEAR


London


GRATTIS SIS !!! <3

Min bästis fyller år idag! Därför ska vi och käka tårta i hennes hemstad höll jag på skriva, å det gjorde jag också uppenbarligen.. hehe. jaja. Grattis bästa vän !

Varför spåkulan, Varför !?!

Hej Julia!

Skjut inte upp det tråkiga arbetet en dag till. Gör klart det du har påbörjat oavsett om du måste sitta uppe hela natten. Du kommer att bli utmattad med lycklig. Spåkulan ljuger aldrig.

Eftersom jag påbörjat ungefär 10 uppgifter kan detta bli en jobbig och lång kväll känner jag...

lite london jo

Blir londonbilder imorgon har jag bestämt. Men lite provsmak kan ni ju få

Funfunfun

Kom på en till fördel förutom lite cashfloow med besök på lördagkvällar, man tar tag i att stortäda lägenheten dan därpå. Shiiny här nu!

Panten är miiiin

Det gick ju bara finfint igår ju :) Klarvaken redan klockan elva fast det blev en sen kväll. Nu ska det städas.. det behövs. Positiv nackdel med fest: pantburkar som nu är vååååra! Moahaha

hollaaaa guaoppppooooosss!!!!

me llamo ANNA and i'm going to switch to english now. Emelie is drinkinf veruyyyyy much and sandra is pretty drunk to, but that is life , and somebody just thrwed up. No im just KIDDING för reals. and tim was here. //julia (AAAAAAAAAAAAAAA) nej jagskoja bara det var ju anna som jag sa i bnörjan :D:D:D:D:D::D:D 

I'm back!

Överlevde både tunnelbanor, bussar, flyg och bilresor idag trots fredag den 13e. Är nog bara vidskepelser trots allt ;) Just nu är jag trött och less, men förväntansfull över imorgon. Då jag hoppas att alla som är nått vill hjälpa mig att fira bästa Greta som fyller år på måndag! Men först ska gymmet avverkas, samt en god middag på Pims har jag hört. Åsså ska jag blogga, med lite mer bilder från resan imorrn också.

LONDON baby

Imorgon den här tiden befinner jag mig i London. Kanske på oxford street påväg till Primark eller kramandes med nån vaxdocka på madam Tussadus, den som lever får se helt enkelt! Kommer dock sakna alla här hemma, så ha inte för roligt utan mig, kommer hem halv tio fredag den 13e... önska mig lycka till att flyga då tack! C YA

Gamla goda tider, då man inte hade några bekymmer, alls

Coolingen i sina nya skor. Vägrade ta av dem. Men tillslut så :) haha


Upside down!

Ingen kväll blir någonsin det minsta lilla som man tror. Man har allt planerat, men ett möte med en person, någon som försvinner eller att någon bara uteblir kan vända kvällen upp och ner totalt! Kvällen igår var helt klart en sådan. Glad över det. Glömmer aldrig den kvällen, någonsin, garanterat.

Övervääänt


Kommeruu nån gång SaraaaahLeee!?!?!

En gång, en resa för länge länge sedan


Flärpen under läppen är åt feel håll

Oj vad klockan hann bli mycket, helt plötsligt... Men vad gör det då man haft en toppenkväll helt oväntat med fina brudar. Gofika, godricka, gofrukt och gochipsen bjöds det på. Efter att ha åkt med den nya privatchaffisen vart det loots and lots of talking om allt från himmel och jord(bland annat en heel del balsnack ;) ) och sen vilande vid tvn och tillsist otippat pirates of the carebeeen och ett trevligt, trevligt lov önskade! :)
Vi hittade nya partylåten också ;)

This feeling you can't fight

Gymmet gör mig gott, även om det inte är lika kul å gå dit utan Tina... Så krya på dig nu så vi kan köra ännu hårdare nu inför sommarn! ;)

mihiihi

En fin vän har klarat något som jag länge försökt med.. lagomt avis! Men unnar dig detta, så hårt som du kämpat! Grattis! :)
Å, nä,. bilden har ingenting med saken att göra. Fast vet att hon har dille på kaniner dock ;)

RSS 2.0