Bränner

Fick typ en brännskada på benet av moppepeden när jag körde till vännäs idag. Syns inte, men svider! Inte najs.


Vilket härligt och svettigt jobb du har ;)

Svettigt på jobbet idag. Men tro inte att jag klagar, för jag älskar det! Har längtat efter sommaren så länge nu och efter att bada, ska därför gå ner till sjön nu och da mig ett dopp - njuta fullt ut när man ändå kan. Får väl se om jag får med mig bror.. är ju så tråkigt att bada själv.
(Rom)

Birdiee

Fönstret va öppet i köket under middagen idag. När vi börjat äta hör vi kissen våran som börjar jama högt. Det visar sig att hon har tagit en fågelunge, men den lever. Så jag räddar den och lägger den högt upp på en gammal tröska - på en strumpa, hehe. Där får den ligga ett tag, kollar till den då och då och nu när jag gick ut va den borta. Enda spåret efter han var lite fågelskit på strumpan, tur det va pappas strumpa och inte min ;)




28 juni

Varför glömmer jag alltid att ta kort på jordgubbarna? Kan inte ta nått kort idag heller, för jag är ledig idag! :D Men gör lite reklam ändå - de kostar bara 19.90 idag! Så ut och handla!
Själv ska jag underhålla besöket vi har hemma i veckan, pappas kusin/bror och hans fru som för tillfället är nere och hämtar upp fiskenätet de la ner igårkväll. Kanske blir gös till middag (eller snarare gädda).

Återkommer senare idag känner jag, måste fixa och trixa lite med min nya telefon ;D

:D

Har varit en hektisk vecka, känner ärligt talat inte av det minsta att jag har fått sommarlov. Men idag ska jag passa på att njuta av solen tills klockan halv tre då det bär av till vännäs för att jobba igen. Men först en kort resumé av helgen:
Fredag såldes det jordgubbar för fulla muggar(askar) och sen traskade vi hem till Emma för massa god mat. Där hade vi riktigt trevligt trots att jag va rätt sliten efter en heldags jobb i regnet. När klockan närmade sig halv elva for vi hem till Stina och spelade lite kubb, tror faktiskt att mitt lag vann ;D Rätta mig om jag har fel, jag var upptagen med att jaga mygg nämligen...
Lördag vaknade jag hos Emma och vi blev glatt överraskade av det fina vädret. Som tyvärr snart blev till regn och åska, men ingen regnbåge :O När jag kom hem for vi till stan och började flytta ur den kära lägenheten... ;( så jag bor hemma nu ja... Hjälp mig att hitta en ny lägenhet från Augusti tack ! Vill inte bo hemma... !
Söndag blev det ännu mer flyttstädning, så nu har jag inga grejjer kvar i lägenheten som är mina. Sad.
Sen blev det städning hemma eftersom mitt rum blev överfullt av kartonger.. men lyckades på nått vis stuva undan dem iallfall. Till sist fick jag sällskap av min bästa vän som ni kanske sett på facebook, Greta :D

Bilder från Turkiet:


















hinner inte med

hinner inte med mycket just nu känner jag. kommer uppdatera på typ söndag.. jobbar utanför ica och konsum resten av veckan. Men sen ska ni få massa bilder och rolig information, jag lovaR! Ha det gött!!! KÄRRING

Solig dag idag











Har fortfarande inte fått tillbaka min röst, tips på dunderkurer?
Ligger på altanen och pluggar inför danska/norskaprovet som jag ska göra på omprovstiden imorgon, och som vanligt undrar jag varför jag inte börjat plugga tidigare..
Bikinin är på, saft med jordgubbar finns på plats och solen sviker mig inte än - känns rätt ok ändå trots plugget.

no voice ;(

Sitter och väntar på att min röst ska komma tillbaka. Ni förstår inte hur jobbigt det är att vara utan röst fast man inte äns har ont i halsen. Ljudet kommer bara inte upp ur halsen lixom. Men jag antar att rösten är överansträngd efter den roliga kvällen på 5ive under lördagen. Hände ju endel då kan jag berätta.
Idag har jag stått utanför ica och sålt jordgubbar, och kommer fortsätta med det tills slutet på juli, ganska trevligt sommarjobb måste jag påstå. Så kom och hälsa på mig och köp lite jordgubbar vett ja.

Nu ska jag fortsätta att kurera min röst, vill prata nu dock... men det får vänta några dagar tror jag, verkar det som iallafall ;(





Vore inte helt fel med lite mer morsdagsfirade, med belgiska jordgubbar på en svensk gräddtårta!

RSS 2.0