tack greta, tack...!

Tydligen lät jag såhär nyss.. tackdå

Vem är den skyldige?


Gratta mig igen ;)

Tro det eller ej, men jag har faktiskt något att fira även idag! Sista gången på länge nu hoppas jag dock;) Namnsdag ju, Maria =) hihi


Bigbirthdaycake

Som jag hade planerat att fira min födelsedag gjorde jag idag, bjöd brudarna på tårta =) Men glömde å ta nå bilder... så ni får några fler från lördag. Tack för ikväll Spbrudsen + greta (schills.blogg.se) o malin !

sötnötarna

Fortfarande lycklig över lördagens bestyr! Hel obeskrivligt, känns som att jag fyllde år då, och att jag fortfarande fyller år, vilket jag ju gör. Asså fyller år idag :D hihi

Överaskad :D


Världens bästa vänner hade igår fixat en massa överraskningar till mig. Först blev jag tvingad att stanna i vännäs trots att jag hade bestämt mig för att åka hem till la familja. Sen går jag o Greta å handlar... vägen dit så går greta mkt sakta, är omständing inne på affären och sen ska hon på toa (!?!?!) :O. Tänker inte mer på det föräns jag kommer innanför dörren och möts av 10 skrikande brudar! Dödsskriket som kommer ur min mun är inte lugnt!!! De berättar att vi ska ha drinkkväll och lite mys sådär... Jahapp.. tänker jag, inte speciellt taggad. Efter nån timma med go mat, spel och några drinkar tvingas jag gå iväg till ica för att köpa chips med emma. Hon hade "sträckt" sig i rumpan så var tvungen att gå väldigt sakta.... kisspaus på vägen och skulle gå å hälsa på nån tom. ville ju inte missa massa av kalaset hemma.. men följde motvilligt med dit också. När jag kommer in i lägenheten andra gången går jag in i köket med chipsen och ser att de har gjort en tårta! Happy! Berömmer hur gulliga de är och går sen tillbaka ut i hallen efter en stund och ser MASSSA folk i vardagsrummet :O :O :O !?!?! Förvirrad, skriker, skrattar, kramas!
En massa prat, sms, telefonsamtal, underliga saker som skett under veckan kan jag äntligen förstå! Alla sa tex åt mig att ta det lugnt på fredagkväll... haha! Kunde verkligen inte förstå Varför!?!?! :D hahaha buuusar!

Jag anade INGENTING någonsin! Tack för en underbar kväll, uppskattar det otroligt mkt! Tror inte ni förstår! Alla borde få en överraskningsfest, det är oslagbart, verkligen! Älskar er alla ♥
Fick ett superfint hasband, tavlan ovan, chokladask, vinglas, twisterband, after eight, ett linne, en drinkbok, massa kramar och gratulationer! Kan bara säga TACK för allt!
// Julia

Another day

Ikväll blir det klassfest, hoppas alla kommer! Ta med er ett roligt partyhumör! (och en påse chips eller dylikt)

Gissa seriefigur


Happiiie

Vädret idag är ju oslagbart - solen skiner, fåglar kvittrar och det är nollgradigt. Kan man börja hoppas på vår och bliia redan tro? Är allafall inte bara vädret som gör en glad idag, käkade pizza med några brudar, spikade ett prov(får vi hoppas) och gjorde semlor. Är ju till och med fettisdagen idag, kan inte bli så mkt bättre va!?

Fina va?


7

Summering av veckan som gått: Ramlat pladask på rumpan. Bakat godaste sockerkakan du kan ana. Pluggat som en tok. Skrikit av glädje under innebandymatch. Varit på utbildningsmässa och fått med mig massor av gratisgrejjer. Haft namnsdag. Fått besök av morfar. Njutit av det underbara vädret. Skrivit personligt brev + cv. Och nu räknar jag ner dagarna, endast 10 dagar tills jag fyller år! Dock rätt värdelös ålder att fylla 19.. men man låter äldre iaf.. optimist - javisst !

Juliaaaaaaaa

Det är MIN namnsdag idag! Grattis till mig! Tack för gratulationerna, och skumtomtarna!

My cup of tea


Spelar den om och om och om igen, älskar refrängen

Istället för att plugga

På luchen flödade fantaisin! Vad ser du på bilden nedan?
Det här var vad vi såg:
Haha, har iallafall lärt mig att jag behöver öva mina skills i paint...

:) + alla + ♥ + dag !

Fikar godaste sockerkakan jag någonsin ätit. Saftig sockerkaka med vaniljfyllning och hallon, dagen till ära förstår ni ♥ Bamsekramar till er btw!

Tired from plugging

"Mammor i munimideller" på tv?


Fler soliga vinterdagar tack !


Fina vänner, fina kvällar


finbesök

Trevligt med besök av en fin vän ikväll, vi hittar på nåt snart hoppas jag :) allihopa

Världen genom pojkens fönster - verkar vara så mkt tryggare


Lite frustrerande ja

Fortfarande sjuk (?) nä men hur vet man att man är frisk nog att gå till skolan egentligen? Man mår ju som sämst på morgonen oftast.. men man kan inte ta förgivet att man mår bättre senare. Eller? Idag lyckades jag som den sjuklingen jag är gå ut och fota litegrann. Men när jag kom in och skulle kika på bilderna så fanns det inga bilder på kameran :O JJDFANÖÖFKDENSK*DLN*CWONC!?!?!?! Där gick en timma till spillo...

Spåkulan, hihi

Lägg märke till känslorna som finns bakom de neutrala orden. Ge akt på kroppsspråket och blickarna du får. Läs mellan raderna.

Spännande!

not that tough

Hej stalkers! Eller stalker? Vet inte riktigt hur man ska tänka och tolka vad gällande besöksstatistiken... Antingen är ni inne tre gånger var eller så går nån in ca 40 ggr ? Inget verkar troligt. Men aja. Idag är jag sjuk och lär vara det några dagar till. Vaknade nämligen inatt av en fruktansvärd smärta i magen vilket ledde till lite spya.. Men snabbt var det över tills jag vaknade nästa gång. ja. Men nu mår jag ganska bra :) Blir uppassad å allt ju.

CHILDREN WAITING FOR THE DAY THEY FEEL GOOD


Dör innan April ?

Myspys med fina vänner igårkväll framför årets första avsnitt av melodifestivalen. De bästa bästa bidragen gick till och med vidare till finalen, gu se kul ! Före det lyckades jag få papa att betala massa mat åt mig så vi fick oss en riktigt god middag och åt sen massa gott framför tv'n. (Haha, om mama o papa läser detta - TACK ! om jag glömde säga det )


Freezziing ! (som om ingen visste det)

Att vänta på en buss i 30 minuter i -30 grader utan vantar, mössa eller långkalsonger i endast converse på fötterna kan ni ju bara tänka er hur kul det var. Förfrusen till tusen när jag kom hem mitt i natta, så en varm dusch var ett måste. Ångrar på ett sätt att jag inte fotade mina fötter, de såg hemska ut. Blåa, vita, röda och svullna om vartannat.. ingen vacker syn, och ont gjorde de också som ni säkert förstår. Idag har jag lovat mig själv att bara gå ut om jag får skjuts med bil dit jag ska. Och tillbaka!
Saknade mina vantar igår. Som jag tom. stickat själv!

HERE WE COME !

ÄNTLIGEN ! Nu är det spikat ! Jag, Maddo, Emma, Sara, Tina och Gile far till Litauen på sportlovet ! :D Förstår inte att resan till och med är bokad nu, finns ingen återvändo. Bara lite planering som återstår, TAGGA!!!!
Firar med lite hembakta go'kakor

Fact: The future is just around the corner !

AH! Stora planer på gång om en timma typ :D Kan inte bärga mig ! Men jag återkommer senare hihi

UNIVERSITET

Inte blev man mycket klokare idag iallafall.. möjligtvis lite mer sockerberoende hehe. Iallfall finns det ju hundra olika saker att välja om man vill plugga vidare, (vilket jag nog vill göra) för studentlivet verkar som nått man inte vill missa. Trots minst två år till i skolan och en hel del skulder...

RSS 2.0